Under sista året på gymnasiet skapade jag profiler på statist.nu och filmcafé. Någon gång ibland så blir jag kontaktar om ngt projekt eller så men inte så mycket mer. Vilket passar mej bra, jag är ju inte jätte engagerad längre ändå. Men idag fick jag mail

Hej Camilla!

Vi är två regissörer som snart ska spela in en kortfilm, och letar nu skådespelare till produktionen. Vi tycker du verkar intressant för en av rollerna i filmen och skulle gärna träffa dig för casting.

Filmen är en svart komedi som handlar om en tjej och en kille på blinddate, som råkat hamna på en minst sagt ”udda” restaurang.
Hör av dig snarast om du är intresserad!

Preliminära castingdatum är ** och ** februari från kl 17. Platsen är **** på **** ************** i Göteborg.

Tyvärr har vi inte möjlighet att betala löner, alla i teamet kommer att arbeta ideellt. Men food, copy, credit gäller självklart.

Inspelningen av filmen kommer att ske i Göteborg den 12-14 mars.

Lite roligt. Jag får såna mail typ en gång i kvartalet men har aldrig hittat ett projekt som jag skulle vilja vara delaktig i. Oftast så har det handlat om att vara inspelningsassistent, rekvisitör eller scripta. Men denna gången så rör det tydligen en roll. Spännande :]

Jag ska givetvis besvara mailet och ta reda på vad det är för projekt. Och även om det inte ger något betalt så får jag mer erfarenhet och ytterligare en merit.