Pike ska till vetten idag. Igen. Det är ju knappt två veckor sedan han var där sist för ett återbesök. Men idag är det för något annat vi åker in.

Det började ordentligt igår på sista promenaden för natten med att Pike gjorde kraftiga in- och utandningar med nästan helt stängd mun. Det låter väldigt likt mina astma anfall :/ Det hände typ 4 ggr med några minuters mellanrum. Först såg jag inget samband vilket gjorde mej otroligt orolig men sen så märkte jag att det var så fort han började ”gå upp i varv” alltså anstränga sej mer än normalt. Vi valde ändå att avvakta med att åka in till vetten. Mest för att han inte hade svårt att andas normalt och hans hjärta slog inte snabbare än normalt heller.

Men nu imorse på första kissrundan så hände det igen. Fast nu hade han klurat ut lite när det händer så han gick vääääldigt långsamt men med svansen högt och fint och pigg i övrigt :] Men jag ringde in trots det och fick en tid nu 10.20

Så idag är jag hemma för vård av sjuk hund och imorgon är det Daniels tur. Det känns bäst att stanna hemma med honom iom att det är när han blir exhalterad/ stressad/ över anstränger sej som ”anfallen” sätter igång. Och då vill vi gärna ha full koll på killen.