Det är först de senaste två åren som jag har förstått hur mycket höst/ vintermörkret påverkar mej. Jag blir sjukt trött av att gå upp kl 07 och så är det becksvart ute. WHY???!
Jag tänkte att jag ska köpa ett solkort ngnstans för att kunna ge mej själv lite ljusterapi och fin färg, får se om det hjälper.

Och annars då? Jo, it’s time to face the fact… Pike kommer aldrig att kunna ha en mjuk leksak.. :[ Detta är ett faktum som jag har skjutit framför mej sen vi fick honom, men jag har inte gett mej jag har köpt leksaker på test men det slutar alltid med att Pike ligger och lapar i sej stoppning, äter trådar osv osv. Det är tråkigt men så är det, Inga mer mjuka leksaker till Pajjen.
Annars blir han bara duktigare och duktigare för var dag, nu kan han gå lös på våra promenader i området utan att ens avvika från min sida. *trimuf!* Men okynnes skällandet har vi inte fått ordning på. Eller det är inte okynnes det, han skäller ju på hundar (och människor) han inte känner så det är väl eg. en osäkerhets grej. Vi måste hitta en bra instruktör som kan träna privat med oss så att vi får ordning på det.

Och mer? Jag undrar vart alla pengar tar vägen? De senaste två månaderna har våra gemensamma räkningar vart riktigt höga, och mina egna har inte var så mycket lägre. Och nästa månad verkar inte bli bättre… Vi måste ju köpa vinterdäck. BAJS!