Jodå, det blev precis lika illa som jag förväntat mej.

Det började väl iofs trevligt med lunch ute på Nya Långedrag Värdshus, så här fint är det där, och sen en tur med r.i.b-båt ut till Vinga. Och Ja, jag hade på mej overall! Jag har inte haft overall sen jag var typ 4 men jisses vad mysigt det var! Med overall alltså turen till Vinga var inte mysig utan skit häftig! Jag vill åka ribbåt igen! Väl på Vinga så trodde vi att vi skulle på konferens eller ngtmen Tji fick vi! För vi skulle tydligen stanna där över natten! I ett mindre isolerat hus med endast ett allrum, sovloft, kök, litet sovrum (utan dörr) och med en toalett! Vi var 11personer!! 1 toalett! Do the math yourself!

Men visst vi fick prata igenom mycket, men jag har nog aldrig sovit så illa i hela mitt liv. Så nästa år är det bäst att chefen fixar hotellrum annars vet jag att vi är flera på kontoret som kommer att hota med myteri!

Btw. På söndag ska Daniel och jag på hus-visning Dels ska vi faktiskt kolla in detta huset trots att vi hellre budar på detta