Byt ut Macaulay Culkin mot Pike så vet du ungefär vad Pike håller på med när han är ensam hemma. Igår lämnades han ensam hemma två gånger a 1timma.

Första gången jag kom hem så hade han lekt ficktjuv och letat igenom mina väskor efter godis men nöjt sej med mina vantar (tacka gud för att han inte hittade mina tuggumin).

Andra gången hade han hämtat mina tofflor och börjat tugga i sej dom, men blivit avbruten utav att posten kom. Då hade han istället börjat tugga i sej Daniels lönespec.

Tredje gången nu idag, Daniel och jag gick ner bägge två till tvättstugan och kommer upp till lägenheten en 10min senare och då har han öppnat en utav Daniels snusdosor och ligger och leker med portionspåsarna… *suck*

För övrigt så har vi idag vart iväg för att få hjälp med att klippa Pikes klor. Det gick verkligen bra! Hon satte iofs en mildare slags munkorg på honom men ändå, vi köpte en sån förresten. Sen var vi iväg till sisjön och gick i skogen i ca 1 timma. Pike storm trivdes verkligen! Ett par gånger var vi nere vid sjön men han visste inte riktigt vad man skulle göra där… Han prövade några gånger att ta sats och springa ut i vattnet men det tog tvärstopp så fort han blev blöt om tassarna. Det såg riktigt roligt ut faktiskt :] Bilder på det lägger jag upp i morgon.

Har vi tur så blir även den efterlängtade hundträffen av imorgon med.*hoppas.hoppas*