Awwwh!!! Han blir så stor så fort. På fyra dagar har han redan tappat två tänder! Och den nya tanden som ska sitta där den första som trillade ut är minst dubbelt så stor som de övriga små flisorna han har :]

Igår var han en snabbis i Kungsbacka medans jag var hos Carina och då hoppade han minsann upp i mammans&pappans soffor utan problem så även det behärskar han nu. Han har också kommit på att det går att skälla på typ allt och alla… I tid och otid. För Saga oväsen mitt i natten så ställer han sej i sängen och skäller tre gånger för att sedan rulla ihop sej under täcket och knorra högljutt och somna om mycket nöjd.

Jag pratade med en veterinär igår också, angående kulan som inte vill trilla ner (Daniel påstod i går kväll att han kände den men jag vet inte riktigt…..). Han bekräftade det jag forskat mej fram till på egen hand. Har kulan inte trillat ner när han är runt halvåret så är det inte så troligt att den gör det heller. Och då kastrerar vi nog honom…. Fast jag vill inte det! Jag vill ha en ”riktig” pojk hund. Men det kan ju hände mycket tills han är 6månader, jag menar på bara fyra dagar har två tänder tappats, så varför skulle det vara omöjligt för en kula att trilla ner på 8veckor?