Mmmm, 9 lååånga dagar. Men jag har sett till att jag har saker att göra alla 9 dagarna. Egentligen skulle jag ha sytt inredningen till bilburen Daniel köpte i lördags, men den har jag redan blivit klar med. Saga är helt klart avundsjuk på den buren, hon sitter utanför den (den är stängd för att han inte ska kunna ligga i den) och skriker och sträcker in tassarna för att försöka få upp dörren :]

Idag har det vart en riktigt riktigt härlig dag. Markus var här och lämnade Glimma i förmiddags så hon och jag har myst hela dan och nu på kvällen så var Sophie och Gsson och jag ute och promenerade runt Slottskogen och sen gick vi hem och åt soppa och varma smörgåsar och slö glodde på tv och mös. Riktigt, riktigt härligt! Och nu när jag kom hem 22.35 så började nya säsongen av ”Love my way” så himla sweet!!!

Imorgon ska jag komponera en lista över saker som vi måste ta med oss nästa vecka när vi hämtar Pike. Och så ska jag boka hotell i Örebro till natten mellan fredag och lördag. Hoppas att Daniel orkar köra ända dit, annars får jag väl köra själv. Risken finns väl att jag kör hela vägen hem till Monica och knackar på deras dörr mitt i natten. :] Undrar om jag får lov att sova i deras kök bredvid Pike då……..