Eller nej, i mitt fall blii det fyra. Så många (få?) var jag ifrån att klara teorin på första försöket. Trots att jag nästan var helt säker på att jag inte skulle klara det även om jag har pluggat som s*tan sen i söndags och trots att jag faktiskt kan detta egentligen så föll jag på puckofrågor som typ: ”Om en bil har registreringsnummer JML 469 när ska den besiktigas?” Varför ska jag veta sånt? Jag vill inte besiktiga bilar och så vitt jag vet så behöver man inte hålla reda på sånt själv utan man får ett vackert brev hem ”Nu är det dags att besiktiga din bil” dom föreslår till och med tid och grejer. Jag känner mej precis som Dustin Hoffman i KappAhl reklamen, du vet när han sitter på badrumskanten och skriker och mantrar ”please please please”… BAJS!!!! Men det gör inget, ny tid är redan bokad den 14 december.