… jag aldrig drömt förut, jag drömde om 4 små valpar! Jag vet, det kanske låter urlöjligt men det är sant. Jag drömde om valparna inatt. 4stycken blev det en hel vit, en med mycket mörkbrunt och vitt, en svart/vit och en som såg precis ut som Leah i teckningen. Jag har ingen aning om vilka sorter det blev (hanar/tikar alltså) och inte heller vilken av dom som var min. Men jag vaknade glad :]

Jag fick mail från Arbetsförmedlingen igår. Tydligen var ett företag som hette PresentationsSupport i behov utav ngn som mej. Dom producerar presentations material för olika företag. Jag mailade in min CV till dom och nu är det bara att vänta och se om dom nappar.

Ikväll vankas det födelsedags kalas och smörgåstårta. Dagen till ära har jag faktiskt planer på att bära kjol. 😮

Och för dej som är intresserad av hur PP ligger till i Riksdagsvalet, det tar du reda på här. Keep in mind att bara 1801 av 6177 distrikt är räknade. Jag är säker på att vi kommer över 1% linjen iaf.