I got them!

Nedan följer recept på smärre katastrof

Följande förutsätter att du
A, inte handlat en enda julklapp
B, har noll uppslag på vilken typ av julklappar som borde köpas
C, tappat bort dina kartonger med julpynt

En bonus är också om du helt saknar julfeeling.

Ät lunch med din partner 3 dagar innan den första december. Kom på och sälj in idéen om en presentkalender till dottern. Få partnern med på noterna. Ägna hela lunchen åt att försöka hitta den där förbannade grundduken med öljetter och tjafs. Spring in på Hemtex och köp en bordstablett. Rusa vidare till Panduro och köp öljetter. Ägna 2 timmar (helst efter din ordinarie läggtid) med att fästa öljetterna efter någon form av mönster på tabletten.

Ägna sedan resterande 2 dagar åt att hitta 24 lagom små paket.

TaDaa!

20121129-233019.jpg