.

.

.

Oj, vad bra det går! Jag skriver ett blogginlägg det bara väller ut en massa ord men ingenting blir skrivet för kopplingen till mina händer funkar inte ordentligt. Jag är så förlamande trött. Mest beror det på två otroligt slitiga dygn på jobbet med start i torsdagsmorgon (vaknar 06, på jobbet mellan 07.30 – 15, hämta J, fortsätta jobba hemifrån, fortsätter jobba till 02 (och under de nattliga timmarna går allt precis fel), däcks 02.30, vaknar 07, på jobbet mellan 08.30-20, hem, däckar 21.30, vaknar 06).

Men nu är det helg! Jag ska… ingenting. J däremot har ett enda ska på hela helgen. Hon ska nämligen på kalas på söndag. Det är storebror Pantzarvagn som fyller 5 och ska firas med djungelkalas. Det ser vi mycket fram emot.

Annars då? Jag vill åka till Barnens hus för att kolla in en åkpåse till J. Vi använde aldrig det förra vintern men då var det inget svårt att tråckla på henne overallen heller, nu för tiden är det ett himla gapade om ”Kan själv!” som ändå resulterar i trosor på huvudet och tröjor som kjolar. Inbillar mig att det är lättare med en åkpåse då kan vi undvika de bataljerna åtminstone om mornarna på väg till förskolan.