Är du kvar?

Jag har inte övergett le blog, jag har bara hamnat sjukt mycket ur fas. Mest p.g.a. en otrolig press på jobbet (det kommer inte funka länge till kan jag lova) och den där heltidsutbildningen jag går. Den må vara på distans men just nu innebär den bara att jag skjuter upp alla uppgifter till

Men nu är det snart helg och trots att jag kommer både behöva jobba och plugga några timmar så längtar jag efter att hänga med J och D. Vi har grandiosa planer på kulturberikning under åtminstone lördagen, får se om det blir Sjöfartsmuseet eller Stadsmuseet.

Annars då? Hmm… Jo! Vi är på jakt efter ännu en en ny en ersättare till Js stora vagn (Kronan Sulkyn). Upphängningen för ett av bakdäcken är helt kaputt så hjulet fäster inte. Jag är såklart ledsen, jag ÄLSKAR den vagnen. Samtidigt tar jag varenda chans som bjuds att testa ny vagn. Än så länge lutar det åt en Brio Spin svart/ svart från -11. Har jag tur åker vi förbi en butik i helgen och provkör lite 🙂

Så slut med avrapportering, det trots att jag har mycket mer jag skulle kunna berätta om. Som t.ex. att Js kusin från Sthlm vart här och att J envist hävdar att kusin F är hennes storebror <3