Nu är vi hemma och J har precis somnat om. Det har vart en helt galet skön helg med fint umgänge och lagom lata dagar. Den kunde ju iofs ha slutat bättre…

Strax innan Göteborg (vid avfarten till Stenkullen för att vara exakt) ställer sig D helt plötsligt på bromsen och bilen kränger än höger, än vänster och jag hör en DUNS…

Då har D försökt att väja för ett rådjur som irrat omkring uppe på vägbanan, men de har på något sätt misslyckats med den tangon och istället har vår bil på riktigt träffat ett rådjur. När D väl kommit in på vägrenen står där redan en annan förare i färd med att ringa 114 14, för tydligen är det en bil strax innan oss som också kört på det stackars djuret. Rådjuret i sin tur har släpat sig av vägbanan, vad jag kunde se kunde det knappt använda varken höger fram- eller bakben 🙁

Så nu har den stackaren en jägare i hasorna och jag hoppas verkligen att hen hittar djuret för det var en redig smäll. Bilen klarade sig helt utan skador annat än en himla massa blod och lite päls på fronten.

Vi mår bra, mer shaken than stirred så att säga.

God natt!