Härliga helg äntligen är du här!

Vi startar mjukt, mysmiddag, slappning i soffan och Idol (som visserligen drar ner på mysfaktorn men vad genomlider jag inte för Daniels skull?). Imorgon höjer vi tempot.
Dagens första timmar ska spenderas ihop med några av världens trevligaste mammor, pappor och barn. Jepp HELA Augustiklanen ska träffas för att hjälpa en Augustimamma ”i nöd”. Sjukt kul ska det bli! När det är färdighängt med dem ska vi till Majorna för att hämta en soffklädsel och prata lite Mårten Gås middag, för en sån är vi faktiskt bjudna till om ett tag. Annars blir det lugnt, antagligen vill Daniel försöka sätta ihop hyllan vi köpte från Jysk med. Jag är j*vligt osugen på det. Sist jag satte ihop en Jysk möbel grät jag i 3 dagar. Väldigt osugen som sagt. Såvida han inte bjuder på vin efteråt? Hmmm… Tål att tänkas på.