Ungefär 50 gånger öppnade och stängde Julia luckan till sin lilla spis igår kväll. Ungefär lika många fingrar klämdes. Men inte ett dugg ledsen blev hon över det, Nej hon fortsatte glatt att lägga in både munspel och ballonger i den lilla ugnen.

Imorse höll jag på att slå axeln ur led. På vår ytterdörr. Hur jag lyckades med det? Den kärvar något fruktansvärt och hur vi än bär oss åt kan vi inte få den att öppnas eller stängas som en normal dörr. Nej istället stångar vi oss gula och blå mot den tills fastighetsskötaren behagar komma förbi och åtgärda eländet.

Idag på lunchen köpte jag en borste med vildsvinsborst. Det ska tydligen vara bra för både hår och hårbotten, varför vet jag inte.

Och förresten har jag laddat ner två nya appar. WhatsApp och Wordfeud. Om du känner för att spöa mig i Alfapet så lägg till mig på WF. För att vara ngn som pratar MYCKET är jag tydligen helt inkompetent så jag lägger mest ord som genererar typ 7 poäng. Lovar.

20110822-031252.jpg

Spännande miljöbild eller hur? Så här ser mitt bord ut mest hela tiden. Välkommen till vardagen