J somnade 19.05 helt slagen, oklart om det var gårdagens kalasande som slog ut henne ännu en gång, dagens intensiva badande (3 ggr totalt, 2 grr i 27 gradig pool och 1 gång i badbalja/ fågelbadet) eller kanske hennes livs första cykeltur?

Jepp, idag har lejonet åkt cykel för första gången i sitt liv och det var ungefär som allt annat vi utsätter henne för jäkligt kul! Daniel promenerade med oss en liten bit men det var ingen idé att mjäka utan vi drog på ordentligt för J satt och applåderade och studsade i stolen. Tramp, tramp 3 km i 27 grader och varm motvind. Julia var överlycklig när vi kom fram och jag var, låt oss säga blöt…

Daniel stannade hemma och målade sovrummet vitt. Så bra gick det med min gröna dröm. Men det gör inget, det ska tapetseras så småningom ändå för problemlösaren har inte lyckats dölja fiskbenstapeten helt på en del ställen. Julia och jag fick mamman och pappan att köra oss till IKEA för lite shopping. Ett styck Lusy Blom matta till vardagsrummet, lite småplock som decilitermått, ägggitarr, sängöverdrag, sängben och till min stora glädje hade de Cirkus ReaMaskros lampan (559 kr ist för 799 kr)! Överdraget och benen är till vår tredje 80 madrass, den bor inne i vårt sovrum = vår säng är 80 x 80 x 80 😀 tills Julia behöver den in till sig.

Mattan är utrullad, sängen är bäddad, lampan får vänta tills det finns upphängning. Nu hägrar en öl och TV och sen är det natten.