I fredags var vi på ÖF som Kungsbackabor för första gången. Fasiken vilken hit det var! Istället för att vara ett av två barn var Julia ett av elva. Näst äldst helt plötsligt och ganska tydligt det med, när de andra hade fullt sjå med att inte se i kors av alla intryck surrade Julia runt som det lejon hon är, Grrrade och hade sej.

Extra roligt när det kom in en förälder som jag faktiskt känner. Eller kände, för 15 år sedan. Klassens clown Rickard med sin lilla son. Märkligt att utflugna Kungsbackabor återvänder när det vankas barn 🙂

Nu hoppas vi att Östanvindgatans ÖF är lika välbesökt under nästa vecka och även under veckan därefter när Daniel är med. Det skulle vara kul om han kände att det är fritt fram att besöka ÖF även om man inte är Tjenis med alla.

Jag ska tillbaka till K7 om 16 dagar. 16 dagar?!