Åååh vad det är vackert! <3 20110428-014450.jpg

Även om dagen började med litet krig i tvättstugan (kan fö meddela att jag stoppade maskinerna och rev ur tvätten ner i en tvättvagn) så har denna dagen än så länge vart skön.

Lunch med en av mina finaste från K7, nya handdukar till badrummen inhandlade på Åhlens och ett paket Yankee Candle Car Jars med doften Beach walk som ska hängas in i lägenheten så fort det bara går så att den börjar dofta ”hemma”.

Nu vilar Julia tillsammans med giraffen hon först stal sedan fick från sin farmor (Yvonne den följer med överallt! När vi tar upp henne ur spjälsängen på morgonen drar hon alltid den med sej. Tusen tack igen <3) vagnen medans jag dricker en kaffe och gottar mej i solen. 20110428-015255.jpg

Snart ska vi hem och packa ner våra sista saker inför vår sista natt i lägenheten. Imorgon åker vi till KBA och där stannar vi tills lasset går på söndag. Lite sorgligt känns det allt men jag vet att vi får det bästa av två världar när vi flyttat: Tryggheten (i form av avlastning, barnpassning och senare hämtning från förskola) i närheten av morföräldrar och Pulsen/Tempot från Göteborg när vi jobbar.

Det hör blir bra. Det här blir gör bra till och med!