Idag har vi fyllt i blanketterna för direktbyte av lägenheten. Imorgon ska jag möta upp Lana för att skriva under och sen ska lapparna läggas på lådan och så är det bara att hålla tummarna!

Funderar på hur en eventuell flytt skulle gå till. Senast jag bytte lägenhet på detta sättet flyttade jag från en 1a till en 3a. Min lägenhet gick in på minsta modellen släp. Men nu behövs det en mindre lastbil tror jag…

Vad jag funderar på är om det är lönt att hyra in två gubbar med lastbil som får bära kartonger upp och ner för trapporna i Kungsbacka? Jag har inget emot att bära våra möbler (säng, soffa, bokhylla, köksmöbler osv) de är så få men kartongerna! Palla att bära 40 kartonger upp och ner för trapporna. Nej, det vill jag inte.
Funderar även på om vi ska packa allt som går så att det är klart till helgen innan flytten, då åker vi till Sthlm över påsk och om vi ställer kartonger och möbler mitt i vardagsrummet kanske det kan bli någon typ av flyttstädning och fönsterputsning gjord medans vi är borta? Alltså att vi hyr in någon som grovstädar det som går så att vi endast behöver putsa lite när flytten väl blir veckan efter?

Något annat tips?