Fatta, de vill ha vår lägenhet!!! Det innebär att vi kan bli fam. Karlsson på taket!

Nu ska jag försöka mej på att beskriva fyndet.
Lägenheten ligger på Storgatan mitt inne i Kungsbacka Stad. Entrén till huset är utåt gatan, innanför porten är det en trappa upp till boplanet. Där går man igenom en dörr och kommer ut på den gemensamma terassen. Alla lägenheter har en privat del som är avgränsad med ett lågt staket. ”Vår” lägenhet ligger i hörnet, ser ut lite grann som när man går utanför ett radhus med staket och brevlåda.

Du kommer in på en liten avsats, ett trappsteg ner och du är i köket. Till vänster är korridoren som leder till till vardagsrummet, till höger i korridoren ligger stora badrummet med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Till vänster om badrummet ligger trappan till övervåningen. I sutet av korridoren ligger vardagsrummet med högt till tak och två stora fönster utåt storgatan.
Till vänster uppför trappan ligger ett sovrum med snedtak och ”vanliga” fönster med utsikt över takåsarna. Rätt över hallen en halvtrappa upp (4 trappsteg) ligger det andra sovrummet även det med snedtak och takfönster. Ute i hallen finns även en WC och en klädkammare.

De som bor där nu har anlitat hantverkare för att byta golv och måla hela lägenheten. Uppskattnigsvis 300 timmar tydligen. Inte för att det säger mej ngt men  fint var det. Det enda som inte var särskilt vackert var kaklet i badrummet (typiskt 90tal) och tapeten i ett utav sovrummen (fiskben). Men det kan vi ju fixa till själva.

Det optimala för dem var ett byte i månadsskiftet april/maj vilket funkar fint för oss med, det innebär isf en veckas pendling för Daniel innan han går på föräldraledighet.