Förlåt dagens ordbajsande, men nu är det ngt viktigt.

Här har jag gått och lagt mej. Renbäddad säng som endas besudlas av det faktum att det under mitt lakan ligger ett ”superabsorberade sängskydd”, jag tror att vi sysslar med lite vattenavgång här hemma.

Förlossningen är redan konsulterad och deras betryggande svar var ”ta på dej en binda och låt det rinna till lite grann, så kan ni komma in om några timmar för en koll”.

HA! Jag är gravid, har vart det i nästan 10 månader, varför i hela friden skulle jag ha bindor hemma? Och förresten, lockande tanke att gå omrking hemma med känslan av att kissa ner sej lite hela tiden

Jag skyller allt på Daniel, han hällde upp ett glas vin förut och sa ”Om hon kommer ikväll så får vi ta en taxi”. Klart att hon passar på nu då!

Uppdatering kommer om ngn timma.