Denna dagen har banne mej inte vart ngn dans på rosor. Inte så att dagen i sej vart jobbig utan det är värmen som tar kål på mej. Jag pallar inte att vara höggravid i denna värmen! Kom ut nu!

Istället för att åka och bada (det var jag som ratade den briljanta idén) så har min älskling kört omkring mej till alla affärer jag velat och ACn har vart igång för fullt.

Det blev inhandlat både sånt som var nödvändigt typ en vattenkokare med ställbar temp, ytterligare ett parasoll till balkongen och i brist på vita mamma-leggings (wtf HM?!) ett par beige haremsbyxor och sånt som inte alls behövs men som jag ville ha jordgubbar, turkisk yoghurt, granatäpplejuice.

Och nu sitter vi här, i en mörklagd lägenhet med ett taffligt försök till korsdrag. Daniel spelar Mario Galaxy 2 (?) och jag sitter i blivande amningsfåtöljen med fötterna i högläge smuttandes iskall granatäpplejuice ur ett champagneglas och försöker med hjälp av påhittade ljudeffekter guida Daniels spelande. Det går så där. Men jag är nöjd.