Ojoj vad hände nu?
Kan det vara så att jag har storhandlat utan att ens vara utanför dörren? Jo, precis så är det. Ett paket med bebiskläder (32 plagg för att vara exakt) för ynka 205 kr. Så nu är vi nog mer eller mindre helgarderade för perioden när Dunderklumpen kommer att bära kläder i strl 50-56 🙂 Det blir ju inte ens billigare på Gekås!

Vilket passar bra, för då kan vi lägga slantarna på annat när vi väl far dit, vilket med största sannolikhet sker imorgon. Egentligen hade vi planerat att åka senare i Juni iom att skattepengarna kom i veckan för typ alla. Men igår kväll ringde mamman och sa att de planerade att åka dit så då passar vi på vi med. Det brukar alltid bli billigare på ngt sätt om vi åker med dem. 😉

Men jag ska ransonera. Inte spontan köpa allt för mycket, vad vi behöver på riktigt är påslakanset till korgen och vagnen + täcke och kudde. Sen lite små plock. Men jag gör som jag brukar. Jag lämnar kortet hemma och plockar ut kontanter. Det är lättare att hushålla med pengarna när jag faktiskt ser dom och vet att jag inte har obegränsad tillgång. Nej, ok så mycket pengar kanske jag inte har på kontot men det är en jäkla skillnad att veta att jag kan handla upp 2 500 kr eller 25 000 kr.

bild från Gekås.se
bild från Gekås.se