Nu har vi slagit till! Igår flängde vi runt som dårar till olika baby&barn-butiker för att provpacka div. vagnar i vår bil (för Jo, det ÄR idiotiskt att köpa en ny bil bara för att vagnen inte passar i den vi har).

Två turer till Barnens Hus, en tur till Nids4Kids, en tur till Babyproffsen och i snitt spenderade vi nog en timma i varje butik, med undantag för Barnens Hus där det blev 1,5 totalt.

Efter första vändan till BH kom det dessutom fram att Daniel tycker att barnvagnar med små hjul fram verkar ”käcka”. Jupp, så sa han. ”Käcka” Jag håller inte riktigt med men om han är villig att betala vagnen själv så javisst.

Tyvärr var det bara Barnens Hus som var återförsäljare av Cresent och vagnarna som det stod mellan hade leveranstid på 8-9 veckor (Classic) och ”någon gång till jul” (Diva).

Så i förmiddags åkte vi istället till Happyland på Backaplan. Och där hade dom minsann Cresenten leveransklar! Men så gjorde vi som vi brukar, vi frågade om skillnaderna mellan åretsmodell och förra årets. ”Rena kosmetika ändringar” fick vi till svar. Så då bestämde vi oss, och nu står den här hemma i vardagsrummet!

Säg Hej till Julias barnvagn! En Cresent Classic -09, svart klädsel med vita detaljer

71_1