En förbaskat bra helg! Strålande sol nonstop, trevligt folk nonstop och god mat typ hela tiden (det var väl min egna frukost som inte motsvarade förväntningarna tror jag).

Lördagen spenderades först fikandes med ytterligare ett gravidmongo. En tjej som med BF 4 dagar innan oss. Riktigt trevligt – trots att jag var skeptisk till upplägget. Efter det så joinade jag Hugo och Daniel och i glassade på en filt under tiden som Oscar och Carl-Henrik sprang GöteborgsVarvet (f*n va ni är duktiga förresten!). David slöt upp efter en timma med. När varvet väl var avklarat traskade vi hem till oss för att Carl-Henrik påstod att han behövde dusch. Jätte märkligt eller hur?
Vi andra satt på balkongen och njöt av solen. På kvällen var vi ett gäng på 8 pers som gick ut och käkade på Götas vid Mariaplan. Ett ställe jag faktiskt varmt kan rekommendera!

Söndagen blev som den brukar. Vi åkte till la Familia i Kba. Karlarna drog till Tjolöholm för en veteranbils utställning, medans mamman och jag åkte hem till mormor för att fixa lite inför loppisen på söndag (jag har f.ö. sorterat upp 1 fullproppad svart sopsäck med garn och prissatt nystans). På kvällen bjöds det på grillat till middag och grillat till efterrätt (det var iofs bara jag som åt efterrätt men det behöver vi ju inte prata om).

Ooo, och förresten! Visning av ett radhus hann vi ju med också! En alldeles otroligt söt liten pärla, lagom stort och ruskigt nyrenoverat. Mer om det efter det att vi pratat med mäklaren imorgon