Filmen alltså! Vilket otroligt mästerverk Cyd Charisse var! Vacker som få och vilka ben! Int ekonstigt att hon kallades ”Legs for Days” för visst ser det ut som om dom skulle räcka nästan hur långt som helst?

Det är även i denna filmen som jag har fått syn på vad som kan vara den snyggaste klänningen någonsin! Tyvärr hittar jag inga bra bilder så du får nöja dej med ett klipp från YouTube där Cyd dansar i den. Om du mot förmodan 😉 inte vet vem Cyd är så är det alltså hon i den svarta spets(?) klänningen jag talar om. Således är det även den klänningen jag dreglar över.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PV3940eVIWk[/youtube]

Visst är den snygg? Superlång slits, lågt urringad i ryggen och hög fram med nästan lite polokrage och vackra knappar. Och den stora rosetten på höften! Åååååh! Det är allt jag mäktar med att säga.

Eller Nej förresten, Se filmen! Det var allt jag skulle säga.