Jag måste såklart först börja med att berömma mig själv. Med tanke på att jag har en ny telefon (om det nu har undgått någon så har jag sällat mej till iPhone skaran). Och jag har inte tjatat särskilt mycket om den alls. Jag skulle t.o.m. kunna slå vad om att ni inte ens märkt att jag nästan uteslutet bloggar via den istället för via ngn av datorerna? Hur som helst nu bryter jag den trenden. Jag ska göra min första app-rekommendation!

Jag är inte så förtjust i den Note applikation som finns i iPhonen vid leverans, varför vet jag inte men så är det. Därför har jag ägnat ett tag åt att leta på ett bra alternativ och i Awesome Note har jag hittat det!

Jag är väl kanske inte den bästa på att göra just rekommendationer för det enda jag kan säga är att för mig är denna applikationen it! Gränssnittet är sjukt snyggt. applikationen är lättanvänd, alla anteckningarna går super enkelt att synca mot google docs och vice versa.

Nu är min rekommendation slut. Appliaktionen kan du köpa här, eller testa gratis här.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3gGL9nN-mXA[/youtube]