Denna helgen har vart precis vad jag behövt. Inte mycket ”göra”. Bara en massa mys och planering. Fast en del saker har vi ju fått gjort.

I lördags hade jag klipptid hos en ny tjej. Och henne ska jag def. tillbaka till, inte bara för att klippningen blev bra (och det var billigt!) utan kanske mer för att hon hade sin JRT-valp på 4 månader med inne på salongen 🙂 Efter klippningen kom kära mor med de två hundarna i släptåg och vi knallade hemåt la familia för fika.

Innan vi begav oss hemåt passade vi på att åka förbi soffbutiken för att få en prisuppgift på soffan som vi vill ha. Och som om inte priset var bara redan från början så kunde säljaren minsann fixa att fabriken monterade in en bädd i soffa, för bara 1 000 extra!

Och idag då? Idag har vi gjort INGENTING! Så skönt. Istället har vi ägnat oss åt våra egna grejjer, Daniel har programmerat och jag har fixat lampan i köket (den jag gjort själv), målat ett sista lager på sminkbordet. Och såklart har vi skissat ut hur vi vill ställa den nya soffan 🙂