Efter helgens turer till lotten kan jag konstatera att de som haft den innan def. har trott på odling i upphöjda bäddar, why i dunno, kanske för att på så sätt göra det svårare för sniglarna att komma åt grödorna?

Hursom så gillar jag deras plan av lotten så den blir kvar, nu ska jag bara komma på vad jag ska plantera var.

Lottplan

Inte så svårt att förstå vad som är vad va? Så här ser det iaf ut nu, det enda som inte är utsatt är komposterna (ja, jag gjorde en ny för jag har ju ingen aning om vad som är i den befintliga så den ska få multna bort bäst den vill) och dom står högst upp till höger. Men så här ser det alltså ut, jag tänker nog plantera blommor på bädden i mitten och på kanterna blir det tomater till nästa år, Den gröna fläcken till höger i nederkant ska också bli odlingsbar så småning om.