Kvällen igår började hur bra som helst. Eg. började den redan vid lunch för då möttes Daniel och jag och handlade vår middags mat i Stora Saluhallen, vilket kändes väldigt lyxigt. 🙂

Till middag blev det grillspett färdigmarinerade (parmesan och oliv), sallad med div olika bladsallat, cocktailtomater, paprika, avakado och feta ost. Himla himla gott!

Sen förflöt kvällen ungefär som vanligt, vi drack ngt glas vin, kollade på en film (the International). Men sen, sen vid ungefär 23 kom vi på att Daniels vän faktiskt har en spelning på ett ställe inne i Vasa. Woohoo tänkte vi och det var ju bara för mej att börja fixa iordning mej (färgade håret igår så jag såg ju inte direkt fresh ut). Sagt och gjort typ 23.30 gick vi genom ytterdörren, 23.50 var vi utanför stället i stan. INTE ETT LJUD! HELT SVART! Så typiskt, vi har tagit fel på dagen! Det är ju idag (lördag) han ska snurra plattor…*pinsam*

Men no worries på vägen hem mötte jag en gammal klasskamrat från gymnasiet, galet att jag inte tänkt på det folket på skit länge och när jag väl springer på en av dom så känner att jag verkligen, verkligen saknar dom!

Men hursom, vi får väl se om vi orkar iväg på spelningen ikväll, om bara en lite stund ska jag tvinga upp Daniel för att han ska köra mej o alla grejjerna till lotten och sen ska jag tillbringa ett par timmar där. Och med tanke på träningsvärken jag hade efter i onsdags får vi väl se om jag ens kan röra mej ikväll.