Jag gick och la mej ganska sent igår. Och trots att jag hade svårt att lägga från mej boken när jag väl börjat läsa den har jag bara en knapp tredjedel kvar. Men där ngnstans kom jag på hur bitterljuvt det hela var. Att jag faktiskt läste sista boken i sagan, om jag avslutade den fanns det inget mer. Därför la jag ifrån mej boken. Men nu har jag vaknat okristligt tidigt och jag har en inre konflikt i om jag borde fortsätta eller om jag idag borde ägna mej åt annat.

Och det finns en hel del annat att ägna sej åt. Som t.ex.

– Daniel har äntligen hittat ett väggfäste till TVn det kan inhandlas och sättas upp
– Köper vi vägg fästet passar det även ypperligt att byta TV-bänk
– Jag fick en inbjudan till Hammarkullekarnevalen
– Biljetterna för kvällens konsert ska hämtas på Pustervik
– Mindre roliga alternativet för syssla är att nyttja tvättiden mellan 11-14
– Göteborgs Indiekör på Musikens Hus ikväll (det är dom biljetterna som ska hämtas)
– En snabb tur till La Familia för att hämta borren och lämna morsdagsgåvan och för att hämta mina två lock med ägg
– Ryckningstid för Pike måste bokas och vi måste köpa foder, därför är en tur till GG’s given

Så vad gör jag?
En sak är klar, jag vart trött av att sitta här så en stund till går jag och lägger mej