Nej just det Ja. Det är inte helg ännu, det är inte fredag riktigt ännu. Men det är en förbannat bra torsdag!
Bra dag på jobbet, mycket med alla utskicken och alla möten jämt men ändå, en förvånansvärt bra dag på jobbet. Härlig promenad med Pajjen under lunchen och jag hann t.o.m. en snabb vända på stan innan jag var tvungen att ta mej tillbaka till kontoret. Fynden blev en kjol från Gina Tricot och en alldeles otroligt snygg klänning från Joy.

Nu har jag sorterat och vikt lite tvätt och väntar snällt på Danil så att vi kan bege oss till IKEA för att köpa nya ”hyllor” och vi gillar ju uppenbarligen massproducerat för vi ska faktiskt ha tre stycken. Två svarta till sovrummet som sängbord på vardera sida och en röd till vardagsrummet. Tanken är att den ska funkar som stege till ”Sagas lilla loft” (alltså utrymmet ovanpå garderoberna som avgränsar köket och vardagsrummet) och som matplats för samma djur. Vi får väl se hur det blir med det 😉