Jag läste om den i Metro igår och snubblade just över ytterligare en artikel på Aftonbladet.
Filmen jag MÅSTE se är 55 timmar (!) lång, visar alla de 1 500 censurerade klippen från Biografbyråns arkiv och titeln Magic Bullet.

När jag läste om den igår så stod det att den ska visas på Filmfestivalen vilket gjorde mej väldigt lycklig! Äntligen en film som absolut och garanterat är värd sina pengar! Glad i hågen berättade jag det för Daniel som bara sa: ”Jag känner nästan honom! Hans kompis sitter i våra lokaler

Oooooh vad märkvärdig man kan vara då! Men å andra sidan så innebär det en del andra möjligheter… Kanske kan jag få köpa en kopia på den o se den hemma ist. För att inte missa ett enda klipp liksom, chansen att man får ligga med sovsäck i biografsalongen under festivalen är väl kanske inte så stor?