Jag ska bara skriva en sak till innan jag ser färdigt på de två sista avsnitten från Lost in Austen.

Jag vill verkligen inte till jobbet imorgon! För allting har vart så härligt under jul. Att gå hemma med Daniel och kunna gå lång promenader varenda dag (med undantag för när jag var sjuk och Daniel åkte till Skövde för att fly alla baciller, jag sov min första hela natt i måndags, tackar som frågar). Och att kunna dricka bubbel utan att bry sej om vilken dag i veckan det är!

Så det gör jag nu, som en hyllning till min ledighet. Jag ligger i sängen i min söta julklapps BH (tack snälla Danil) och ett turkos alldeles förfärligt fult linne och dricker bubbel och äter smördränkta kastrull-poppade-popcorn.
Emellanåt tar jag ett bett på moroten jag skalade för en timma sedan. Den tar aldrig slut. Pike var på den förut, när jag tappade den i sängen på mina (förlåt VÅRA) fina lakan som vi fick från mamman & pappan i julklapp.

Jag bjuder på denna.

Men nu räcker det. Nu ska jag tillbaka till verkligheten. Dags att ställa alarmet på 06.50 och att börja längta till nästa ledighet.