Idag är jag iprincip feberfri = woopie!

Så här ser listan ut just nu

Kräk
Feber
Förkyld
Astma
Träningsvärk (en bieffekt av Astman, jag hostar så mycket när jag sover att jag krampar och voila inte nog med att jag vaknar med en öm hals hela min kropp har haft ett träningspass som heter duga)
Huvudvärk

Så two down and ganska mycket elände kvar ändå. Lilla pappan är tydligen vrålförkyld och har hosta.. Förkylningen kan han mycket möjligt ha fått från mej.

Men mest av allt är det nog synd om Pike, han har aldrig blivit rastad på så udda tider förut. Jag har ju liksom tagit ut honom under de få tidpunkter jag har vart vaken tex igår var vi ute vi 19 tiden och sen slockande jag i en alldeles förfärling feberfrossa och vaknade inte förrens 02 och då fick jag iprincip släpa pike bakom mej i kopplet ut på gården för en lätt runda. Och tur var väl det, jag vaknade inte förrens 10 i morse igen.

Men det blir bättre alldeles snart när Daniel kommer hem och Pike får den promenad han längtar efter