Dålig blogg vecka denna veckan jag vet..

Helgen som vart blev så mycket bättre än förväntat, i lördags var jag pre-mens deppig men så åkte vi en tur med bilen vilket jag alltid blir lite piggare av (jag ÄLSKAR att åka bil) och så passade jag på att ringa fElGiganten och fråga om preliminär leveransdag av diskmaskinen. Fick först beskedet ’under v 47 – 48’ men hokus pokus så ropar telefonisten ’Nej! Den finns i Sisjön NU’ så då var det bara att hasta la vista till Kba för att låna Touranen och snabbt tillbaka till Sisjön.
Så lördag kväll avslutades med att Daniel ryckte ur skået som stor på diskmaskinens plats och jag tittade på och drack vin 🙂

Och i söndags, ååhhh i söndags, då åkte vi till Sophie, Viktor och Glimma på Otterö (bilden på första sidan är den viken där vi tillbringade större delen av dan) sååå mysigt! SoV kom in till grebbestad och mötte oss med båten (så klart, det går ju inte att ta sej till ön på annat sätt). Så i söndags åkte Pike båt för första gången och He liked it! Väldigt spännande med allt skum som motor lyckades få upp i vattnet tydligen. Väl i land på ön vart Pike helt salig! Sandstrand, vatten, tång och inte en människa i sikte. Under dan såg vi totalt 2 andra människor på hela ön! 2! Och ett mufflon får 🙂 Så Pike tillbringade en hel dag lös och fick springa i princip som han ville. Och vi hade sååå mysigt. I bilen på vägen hem så sov Pike som en stock och väl hemma blev jag kaostrött!