Jag har vart på barnvälsignelse. Det var liten Ella som hade sin speciella dag och jag var dit skickad (ytterst frivilligt så klart) att representera ’la familia’. Det var första gången jag besökte Tabernaklet och jag gillar det!

Jag får någon slags ro i att se så många människor samlas och ialla fall ha en sak gemensamt och att de känner att de tillhör/tillför någonting. Sen så är jag väldigt förtjust i upplägget också. Att det inte är det traditionella ’söndags predikan’ stuket utan mycket mera fritt, mycket mera sång och mycket mera öppet inför förändring.

Jag gillar det inte så mycket att jag kan tänka mej att gå varje söndag.. Eller Jo, det hade jag nog kunnat tänka mej… Om det inte hade vart för hela Jesus grejen, den gillar jag inte riktigt Jag är ju en visserligen ’firm believer’ men inte på det sättet. Denna korta episod ur filmen Zeitgeist summerar ganska bra

Enjoy!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cmpCGYcSEsc[/youtube]

Och jag måste få rekommendera (klart att jag får det är min blogg) filmen Zeitgeist. Den lockade Daniel och mej att börja odla egna grönsaker och sköta egna djur för att kunna försörja oss självständigt. Här kommer iaf en fortsättning på den delen ur filmen jag gillar allra bäst. Och Ja, den är värd sina 7 minute och 47 sekunder
Enjoy!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LRJlVBQkSSI[/youtube]