BFF står inte längre för Best friends forever utan för Breast friends forever! 🙂

En mycket roligare slogan (även om den är tänkt för de som övervunnit bröstcancer). Men igår avklarades Rosa steget, 8 km i GBG innerstad tillsammans med över 5 000 andra tuttar. Och det var mycket roligare än jag trodde, inte nog med att det kändes nyttigt det var inte ens jobbigt (förrens jag slutade gå och kände att jag var otroligt trött). Av 8 km så gick jag kanske 1,5 med mamma hon tyckte att det var alldeles för trångt att gå där Mari, hennes mamma och jag gick så hon pinnade på utan oss. Men jag är nöjd. Det är inte varje lördag kväll jag går 8 km i rask takt men jag känner mej absolut lockad till att börja med det. Men då blir det stora varvet i Slottskogen tillsammans med Pike så klart.

Efter målgång fick alla deltagande en unik(? hur unik kan den vara om den är gjord i fler än 2 500 ex) medalj och en Goodie bag. Tydligen så var innehållet i bagen varierande då Mari’s bag verkar mycket mer spännande än min. 🙁

spegel
lypsyl
läppstift
M-magasin
schampoo
inkontinensskydd
pannband
svettband
kost tillskott
sköljmedel