Först och främst… Ursäkta den dåliga kvalitéen på bilderna.. Men iaf

Klicka här under för att se bilderna

Lägenheten:

Precis innanför ytterdörren. (Som sej bör) finner du hallen. Väldigt rymlig, inte inredd det allra minsta bortsett från garderoben och hatt- och skohyllan vi köpte från de som bodde här tidigare. På höger sida i hallen finns badrummet. Stort som attan med både badkar och dusch osch förberett för tvättmaskin. Alla furu-detaljer ska bytas ut mot vita. Och den blåa kakelranden ska med trollas bort.

Hörnan med duschen och till vänster om det höga skåpet ska tvättmaskinen och torktumlaren bo Bad hörnan. Inte mycket att hurra över just nu men vänta bara tills jag har köpt alla tillbehören ;)

Direkt innanför hallen ligger köket. Återigen mycket större än det vi hade tidigare. Bordet och stolarna är temporära tills vi har hittat ngt som känns mer rätt. Matplatsen i köket. Tre garderober skärmar av mot vardagsrummet och gör att det känns mer som ett eget rum ist för så öppet som det ska vara enligt ritningen. Hella köket i all sin prakt ;) Till höger om kylen (alltså i skåpet under Wasser Maxxen) ska diskmaskinen bo.

Bortanför köket ligger vardagsrummet. Lampan till vänster och Camilla-stolen har inte riktigt fått sina bestämda platser ännu. I vardagsrummet precis bakom de tre garderoberna bor just nu expedit hyllan. Den ska bort så snart vi har målat om och tapetserat vardagsrummet.

I hörnet längst bort har vi ställt tvn och soffan... Min fina planta gillade inte riktigt flytten och verkar ha bestämt sej för att deppa ihop helt. Tips för att få den glad igen mottages tacksamt I hörnet har vi även utgången till balkongen

Utsikt åt vänster Utsikten rakt fram Utsikten åt höger
På vänster sidan i vardagsrummet (samma sida som lampan och Camilla-stolen står just nu) finns sovrummet Inte heller så mycket att hurra över just nu. På Daniels sida (den vänstra) ska vi platsbygga en garderob med skjutdörrar. Och Nej, båda Wii kartongerna är inte våra, en är faktiskt Daniels'brors Och fönstret i sovrummet. Rakt ut mor balkongen vilket gör att det egentligen aldrig är direkt solljus in i sovrummet tilket i sin tur innebär att det är svalt och skönt jämt :)