Jag trillade över en krönika precis i min stil…

Det är Annika Leone som häcklar liiite över Ernst, och jag klarar verkligen inte av Ernst. Mest för att Daniel alltid skrattar så han kiknar när han ser på programmen Ernst medverkar i och för att Daniel stolt(!) säger: Så kommer jag bli när jag blir gammal!

’Att titta på ”Sommar med Ernst” är nästan som att bläddra i en barnbok:
Det här är Ernst. Nu ska Ernst träffa en ny familj.
Ernst är glad och säger roliga saker. Ernst vill leka med hus. Nej, nu vill Ernst fiska. Det är roligt tycker Ernst. Det känns som att kissa på sig när man har groddräkt säger Ernst när han får på sig sina fiskarbyxor. Ernst blir lycklig när han fångar en ”stilig” firre. Ernst blir ”mallig” till och med.’

Längre in i krönikan skriver hon
’Det känns som att TV4 har skapat en blandning mellan ett barnprogram och en porrfilm (utan porret, men samma känsla) för Ernstinister’

Och jag kan inte annat än att hålla med, jag tom sa det till Daniel igår. Det är inget program om inredning eller husbyggar tips. Det Ernst bidrar med på sin höjd är en asful lampa (förra veckan vad det iofs en dildo FLÅT en ljusstake menar jag ju med fårskinnspäls)