på att uppdatera alltså! Men vi hade ju semester förra veckan och helt ärligt, det var såååå skönt att inte ens behöva öppna datorn en enda gång egentligen!

Och jag passar på att redan nu be om ursäkt…. Det här kommer att bli ett sånt där onödigt långt inlägg. Orkar du inte läsa hela så har du en snabb summering här:

Lördag – Måndag: Sov hos Sophie och Viktor. Gick på stan, drack bubbel, åt god mat
Måndag – Tisdag: Hälsade på Yvonne och Janne. Sov hos Nellie och Tobias, åt glass kollade på film
Tisdag – Onsdag: Firade att Filippa tog studenten. Sov hos Daniels pappa. Badade fötterna i poolen

Så där nu är snabb summeringen avklarad. Om du orkar så kommer den långa versionen nu:
Vi åkte till Sthlm redan på lördagen (den 31a) och spenderade de första nätterna hos Sophie och Viktor. Mycket mysigt/roligt! Inte nog med att vi hade vårt alldeles egna rum, dom hade lagt fram tidningar, laddare till datorerna och fixat med en massa andra små saker som gör att allt känns lite extra. Och givetvis så bjöds det på grillat!

Söndagen spenderade vi lite på stan, Daniel hittade en ny plånbok och vi har hittat nya saken som ska ersätta stereon vi gjort oss av med, och vi avslutade vi vandringen med glass. På eftermiddagen/kvällen tog vi picknick filtar och lite bubbel med oss ner till Hagaparken och gottade oss i solen. Middag den kvällen fick vi i oss på en alldeles jättesöt liten Italiensk pizzeria. Med den godaste pizzan jag någonsin ätit i Sthlm. Avslutade gjorde vi i Viktors biorum, vi började kolla på…. skit! en film som jag inte kan komma på vad den heter… Och tydligen går det inte att söka på ”kille som slutar skolan och ger sej ut i vildmarken” på google, alldeles för många alternativ dyker upp. Men iaf, vi kom inte mer en halvvägs innan vi alla praktiskt taget låg och sov i soffan.

På måndagen var det dags för Sophie och Viktor att börja jobba igen så vi vaknade ensamma i lägenheten. Med undantag för en väldigt förvånad Glimma som blev själaglad över att upptäcka att hon inte alls var helt själv 🙂 Vi gick en runda med henne nere i parken och sen åkte vi in till stan för att Daniel skulle köpa skor och ville ha lite hjälp med det. Nästan hela måndagen spenderades inne i stan med undantag för att jag fick min vilja igenom och vi åkte till IKEA för att titta på garderober till nya lägenheten 🙂 Sen avrundade vi med ett alldeles för kort besök, men vi hann trots allt bestämma att vi ska åka upp till somarstugan sista helgen i juni hos Daniel’s mamma och Janne. Måndag kväll/natt spenderades hos Nellie och Tobias. Där bjöds det på glass och så kollade vi på film tills vi somnade.

Tisdag, och det var äntligen dags för skälet till att vi ens åkte till Sthlm. Filippa tog studenten! Vi hann ändå åka förbi Solna centrum för att köpa en skjorta till Daniel. Sen var det ”bara” god mat, trevligt mingel och bubbel för hela slanten! Nja okej kanske inte riktigt. På natten fick vi den briljanta idén att åka tillbaka in till stan för att dricka drinkar någonstans. Vi hamnade till slut på Friday’s där vi intog någon öl och sen stängde dom tydligen.. Då ramlade vi vidare till Max för lite kvällsmat och sen tog vi bussen hem. Eller nej inte hem, hem utan hem till Salem igen. Och det var ju lättare sagt än gjort. Inte ett pendeltåg gick det utan det var buss som gällde. Återigen lättare sagt än gjort, Daniel guidade iaf oss till rätt buss innan han slocknade på sätet bredvid mej. Sen satt en väldigt nervös Camilla och hade ingen aning om vart vi var eller vart vi skulle gå av. Men vi kom fram till slut. Need I say att vi sov till typ 11.30 på onsdagen? 😉

Nu har jag lite skrivkramp så jag fortsätter en annan dag. Jag har ju hela 5 dagar kvar av ledigheten att berätta om!