Igår gjorde vi ingenting, faktiskt, inte på hela dan!

Eller ju vi spelade en omgång Mario party, vilket var väldigt roligt. Undrar varför vi inte gör det oftare?
Men på erftermiddagen åkte vi till fam. Pantzarvagn och lekte. Pike fick med sej grisen att leka med, så att han inte behöver stjäla alla Karl’s leksaker. Fast denna gången blev rollerna ombytta, Karl kröp allt vad han kunde för att försöka hinna ifatt Pike och grisen. Och varje gång Pike lyckades få grisen att grymta så skrattade Karl så han tjöt 🙂

Vi då? Hur roade vi oss? Jo för första gången någonsin så lyckades vi spela en hel omgång Catopoly. Men det tog ju sin stilla tid med, cirak 4timmar innan Daniel äntligen vann. Jag bjussar på den älskling 😉

Nu sitter vi här och väntar på att köparna av vår sänggavel och madrasserna ska komma. Dom bör vara på väg redan.