Jag vet inte riktigt, nu har jag gjort det här en stund (8/3 gjorde jag min sista schampoonering). Och visst mitt hår är lockigare men iom att jag inte riktigt har en bra frisyr för lockarna så pillar jag mycket i håret vilket gör det fett ganska omgående. I’m not pleased!

Så här såg jag ut igår

Usel hårdag

Det är iofs tre dagar efter min senaste tvätt men, det ser inte så roligt ut. Visst lockarna är där men ändå :[

Idag är det bättre idag ser jag ut så här

Lite bättre

Att det är så frizzigt beror på att jag tvättade det imorse så det har inte hunnit lägga sej till rätta ännu.

Men jag har iaf bestämt mej för att beställa en klipptid. Skaffa en frisyr som är något mera uppklippt så att lockarna orkar liksom. Får se vad frisören säger när jag tar med mej egna produkter för tvätten :]