No Poo innebär att man inte ska ha nåt shampoo i håret utan i stället tvätta håret med balsam. Det hela går väl enkelt förklarat ut på att inte torka ut din hårbotten, och se till att återfukta ditt hår! Jag har det senaste året märkt att mitt hår har blivit mer och mer frizzit. Vilket kan bero på att jag har bytt schampoo ganska ofta för att jag inte hittat något som mitt hår gillar. Men iaf, nu testar jag det här ett tag och känner mej förväntansfull inför reslutatet. Jag menar kolla in denna förändringen:

Martinas förändring. fotot är taget från lockigt.se

Vill du veta mer om metoden kan du läsa om den här

Så igår var min första schampoo fria dag.

Dan efter min sista schampoonering

Sista schampootvätt: 19/3-08
Tvätt: Coop X-tra balsam
Vårdande: Garnier Respons Inpackning Pärlemor & Körsbär
Leave in: N/A
Styling: N/A
Hårtyp: än så länge gissar jag på 2C M ii