Jao, jag har turistat! I torsdags åkte jag och Sophie till Sthlm för en grej med jobbet. Den dagen innebar (liiite) tjuvåkning på x2000, föredrag hos Folksam (jag såg Globen från hörsalen!), buffé och musikalen Sound of Music. Torsdagen bjöd på dåligt väder (självklart jag var i sthlm), mysig promenad i Vinterviken (jag vet! precis som filmen :] ), lite jobb, mysig lunch på ett urmysigt ställe på söder, lite spring på stan, och sen en uppslutning med Nellie och vid 17.15 bar det av med tåget hem igen. En mycket trevlig mini vacation for me! Jag är visserligen fortfarande rädd för Sthlm, alla läskiga människor, tunnelbanan osvosv.

Lördagen var också härlig, mamman och pappan fick agera mormor och morfar och vara hundvakt lördag-söndag. Det gav alltså mej och Daniel ungefär 24timmar hundledighet. Vilket självklart innebar: shopping :] På eftermiddagen gick vi ut och åt på El Corazón De La Noche alldeles i början av Avenyn. God mat (daniel åt pasta bild1 bild2 och jag åt pizza bild1 bild2) och gott vin till ett alldeles överkomligt pris. Och vid 19.30 bar det av till Lisebergshallen och vår tredje Kent konsert. Spelningen var bra men Kent gör sej bättre på utomhus konserter och under sommarhalvåret, helt klart.

kent_2 kent kent apa

Så till söndagen…. Lite sovmorgon, frukost och fixa lite små ärenden innan vi följde med Mari, Peter och lille Karl på husvisning i Vallda. Efter det plockade vi upp mamman, pappan och Pontud och begav oss till Tjolöholm för julmarknad. Mycket mysigt om vi bortser från alla andra människor som var där och tog upp alldeles för mycket plats.