Det har vart en bra helg.

En urmysig lördag! Först fruokst med Sophie (as always), en runda på stan med redan nämnda person :] Och ett premiär besök hemma hos Karl.. Eller ja vi har ju vart där förut men då har inte Karl bott där… Eller jo det har han ju fast inte på riktigt… Eller ok vi var hemma hos Mari, Peter och Karl, så! Väldigt snällt barn. Bra jobbat! :] på kvällen så kom sophie och glimma över för tacos och film mycket mysigt!!!

Söndagen var också härlig, en vända ut till Hornbach där vi möttes av ”Can we fix it? Yes we can!” Bob the Builder
Bob
Vi handlade en ny köks spot.. Daniels ljusaste stund under hela helgen tror jag… Modellen heter nämligen *trumvirvel* Amiga…. ÅÅÅååhhh va roligt. inte.. ;] Väl hemma igen medans Daniel roade sig med att sätta lampan på plats så fixade jag mallen för heltäckningsmattan (så den kan äntligen läggas på plats under nästa helg). Vid 13 var det precis som vanligt sista söndagen i månaden tid för hundträff ute på Kviberg. Denna hittade jag då

maskros

Vi trotsade regnet och åkte dit, vilket visade sig vara bra för det var uppehåll i hela 40 min och ytterligare tre hundar slöt upp. Mycket roligt för Pike att få springa som en tok därute. Vi fick även tips om att nästa lördag åka till Kungsbacka och se på och få info om Lure Coursing (det är ju något som jag ganska länge har tänkt att Pike skulle tycka vara roligt) så det ska vi nog försöka hinna med. På eftermiddagen under söndagen var det dags för en snabbträff med familjen Pantzar/ Merlund igen denna gång på MediaMarkt för att stötta varandra till ett eventuellt TV köp. För familj nr två gick det sådär tror jag (den sammanställningen baseras endast på att dom inte åkte hem med en gigantisk platt kartong :] ) Medans vi åkte vidare till NetOnNet och åkte därifrån med en stor platt kartong. Så väl hemma monterades monstret upp…. Daniel har hela tiden hävdat att 37tum är som att titta på vår ”vanliga” TV att det inte alls kommer vara stor skillnad… Yeah sure! Den är gigantsk känns det som. Jag hävdar fortfarande att en 32 hade räckt för oss. Men det är ju en vanesak…