Some things in life are bad,
They can really make you mad,
Other things just make you swear and curse,
When you’re chewing life’s gristle,
Don’t grumble, Give a whistle
And this’ll help things turn out for the best.
And…

Always look on the bright side of life…. Mmm vi har ju liksom vart så illa tvungna. Men det känns bättre nu iaf. Securitas kom igår och installerade vårt larm så nu har vi nya rutiner att arbeta in. Men det blir nog bra. En trevlig sak är att bilcentrum ringde för en liten stund sen och SAABen är klar att hämtas, det bästa är väl att dom tar hela(!) kostnaden! Så nu ska bara åbäket säljas fort som attan så att vi kan hämta vår nya bil som bara står och väntar på oss :]

För ja just det, vi har köpt ny bil! Och med ny bil så menar jag verkligen NY bil! Kolla in nya babyn. Jao det blev en liten japan :] Helt sjukt det gick otroligt snabbt. Vi hade ju siktat in oss på en CrossPolo men så åkte vi till Suzuki (vi hade spanat in just denna modellen utanför en väns hus) och när vi hade provkört så var det inte så mycket mer att diskutera. Sagt och gjort vi blev med Suzuki SX4 en Coppar röd (det är den färgen som visas på sidan) jätte snygg! Innan vi hämtar den så ska dom bara tona rutorna bak så att Pike kan åka bra med. Och ja jag fick väl typ kompromissa med allt jag ville, sollucka, lågt bagage mm mm. Men det är det värt!