Världens pissigaste dag!

Lunchpromenaden med Pike blev till en katastrof. Han hade på något sätt lyckats ta sej förbi avspärrningarna vi gjort med kompostgallret i Sophies lägenhet och på något makalöst vis tagit sej ut på taket på huset!!!! Där satt han och skrek när vi kom in i lägenheter men han vågade inte gå någonstans.. Jag (som den tjej jag är) fick panik och började grina med en gång men Sophie (tack älsklig!!!) hävde sej ut på taket och lockade in honom med sin honungsstämma. Jag var nog mer skärrad än Pike…. Han är ok nu iaf.

I samrådan med Sophie så bestäms det att jag ska åka hem med Pike och jobba hemifrån för att kunna hålla koll på honom..

Kliver innanför min ytterdörr 13.57 och sjunker ner till golvet och gråter hejdlöst.. Vi har haft inbrott i lägenheten!!!!!!!!!!!!!! Dom har rensat ur varenda jävla låda, sökt igenom alla rum inklusive klädkammaren… Allt dom tagit är vi inte klara över riktigt än. Sakerna vi def vet är alla våra bärbara datorer + laddare (smarta jävlar med), digitalkameran (med alla bilderna från E-tuna), ipoden daniel fick i 30års present (graverad dessutom så den går ju inte att sälja), daniels ikea-kredit kort (but why????) och smycken…. den finafina ringen jag fick ärva av Momma (farmors mamma) när hon gick bort.
Ikväll sover vi hemma hos mamma och pappa (jag behöver min mamma…*gråter stilla*)