Jag kommer aldrig att göra ngt först!!!! Alla vännerna har i Januari -08 fått iaf ett barn.*suck* Eller ja ok inte alla men det låter mycket mera dramatiskt om jag säger så. Senaste paret ut är Helena och Markus de väntar tillökning till i slutet av Januari början av Februari. Kvar står jag, barnlös, ogift och utan fungerande bil.

Jag föreslog för Daniel att vi skulle gifta oss nu, så att vi iaf blir först med ngt (bra prioritering va?). Så kan vi sen gå omkring och gnälla över alla oäktingar, bastarder som föds. Dessa arma barn utan gifta föräldrar. Nheje! Jag skojar ju bara! :]

Fick mess av Daniel nu… Tydligen så är det vattenpumpen som är trasig i rymdraketen, vilket innebär typ 3 000 kr i reparationskostnad. Nu har denna stackars bil kostat oss (läs Daniel) närmare 20 000 kr. Men Daniel lovade lite vagt igår att vi skulle åka till Fåååård i helgen och botanisera lite. Jag vill ju väldigt gärna ha en sån här. Den är fin, stor (det gillar ju Daniel), stort bagage med låg ingång (avståndet mellan marken och golvet i bagaget är kort) vilket är bra för Pike och framförallt jag tycker att den är sniiggg!