Snart är det semester, inget att se framemot i dags läget iofs. Det verkar blir regn hela Juli tyvärr. Men ändå, fördelen att jobba hela denna vecka och hela vecka 28 är att jag nästa vecka kan ha med mej Pike till jobbet. :] Hur som helst så vägrar jag inse att sommaren är död, idag har jag klänning och min nya fiiina väska. Och nej jag vill inte berätta vad den kostade… Det är ngt jag aldrig kommer att tala om.

Förra veckan (torsdag) så började vi Allmänlydnadskursen med Pike, det gick väl sådär egentligen. Det är väl ändå aldrig en bra idé att stänga in sex människor och tre hundar som aldrig träffat varandra tidigare i ett rum i en och en halv timma? Pike var på helspänn hela tiden, det hade ju lätt kunnat avhjälpas genom att låta hundarna hälsa på varandra innan. But noooo. Men det verkar ändå bli en bra kurs, det är en fördjupning på kursen vi gick med Git när Pike var valp, med mycket saker som vi behöver träna med Pike. Och precis som på valpkursen så är Pike yngst, de andra deltagande hundarna är alla 15månander. En Pinscher, en Berner-Senner och en schäfer.

Nej du, nu åter till jobb.